Pages

Sunday, December 5, 2010

Sudah jawab yang Adik Nik TAG. :D

Thanks for the tag Adik Nik. Maaf ea lambat jawab.. :)


1) Selalu bangun pukul berapa?

Ada la. Kadang2 awal, kadang2 lambat. (sengih2)


2) Ramai kawan lelaki ke perempuan?

Ramai yang sama jantina. (Rasanya. Hoho)


3) Bila 1st time bercinta?

Sejak dalam perut mak. Bercinta dengan mak, bercinta dengan susu mak. :P


4) Tau memasak ke tak? masak apa? (paling superb la yang anda tau masak)

Tau. Tapi takde la pandai manapun. Paling superb? Masak air.


5) Perkara paling lucu yang pernah berlaku dalam hidup anda.

Tersalah masuk dalam kereta orang lain. I thought it was my dad. But then, stranger! -.- Malu. Tapi bila ingat balik, rasa cam lucu sangat.


6) Perkara paling gila anda buat.

Entah. Haa. Jap2. Panjat loker yang ada kat hostel waktu dulu2. Susun tilam kat bawah banyak2, lepas tu, terjunnnn! Best! Rasa macam superman! J

Tapi yang tak bestnya, mak tetiba je muncul kat depan pintu bilik. -_____-‘ Time tengah buat nakal juga la, mak nak datang. Haish!


7) Jawatan anda semasa sekolah menengah.Pengawas sekolah & PRS. Entah macam mana boleh jadi, pun tak tau.


8) Selalu keluar dengan member tak? Berapa kali sebulan?
Selalu.
J Entahlah. Tak bilang pulak.


9) Dengan kawan-kawan guna bahasa aku/ saya/ atau nama sendiri?

Ikutlah keadaan. J


10) Dah berpunya atau tidak? kalau sudah, berapa lama anda kenal si dia?

Belum. Hahaha.


11) Perkara yang paling pantang sekali apa? means memang yang anda tak suka lah.

Kena tuduh yang bukan2.

Bila tengah sedap2 download movie, wireless mati. -.-

Nampak kucing kena buli.


12) If ada orang yang baru dikenali mintak no. telefon, apa respon anda?

Tengok keadaan.


13) Bila ada je duit, anda suka beli apa?

Coklat! Komik! Novel! J


14) Nama glamor anda masa sekolah?

Entah. Tak taulah. hohoho.


15) Anda selalu habiskan kredit (sms/call) untuk siapa?

Best friends. J Parents. J


16) Sudah tercapaikah hajat anda? cerita pasal hajat anda.

Belum. Tak nak cerita. Dah tercapai, baru cerita. hehe.


17) Apa yang korang paling geli?

Lipas yang terbang dengan sesuka hati tanpa mengira waktu dan tempat.


18) Pernah accident/ injured teruk tak selama ini?

Fizikal belum lagi. Alhamdulillah. J

19) Perkara yang paling menarik minat anda sehingga lupa kat bf/gf/husband/wife?

Games! J

20) Perkara terakhir yang anda nak buat dalam dunia ini?

Nak hidup baik2.


21) tag 10 orang yang blog nya cantik:

J Kamu! Haa. Ye la kamu yang tengah baca ni. Yours is beautiful just the way it is. ^__^

Nah, secawan kopi untuk semua. :) Kopi tu tengah senyum kat kamu!

By the way, thanks to Saiazuan for the award. :) Lain kali, bagi sekali dengan Exia ok? hehe.

11 comments:

Mrs. Late said...

Adam..lagi seronok kalau ikat dekat leher dengan tuala masa nak terjun ats tilam 2..

❤ Cik Ain ❤ said...

cikgu adam.. saye ade soklan utk cikgu.

berkaitan soklan no 2... cikgu lelaki ke pompuan???

haha... sile jawap.

sbb konfiusla.

name adam tapi... pic kt tepi ni ckp

I'm not a perfect girl..

A.D.A.M. said...

hahaha.. tu la mrs late.. baru la feel kan. :)

A.D.A.M. said...

hehe. Cikgu ek? (sengih2 bangga buat seketika. haha)

Hahaha. confius ea? lalalala~
(buat muka ala2 siti)

Shaza Najwa said...

klakar2 jew jwpn...

saiazuan said...

hak2 exia ek bkn mahal pn..mampu dibeli :D

http://eleventx.blogspot.com/2009/06/blackout-transform.html

http://eleventx.blogspot.com/2009/08/blackout-vs-tieren.html

Fay said...

time nakal memang tu lah time mak-mak akan muncul. time baik mak-mak entah mana pergi. -_-

Cahaya Kehidupan said...

haha..main lompat2 atas tilam..best apa..time kecik2 dulu suka panjat kepala katil pasti lompat atas tilam.sudahnya asyik lompat je sampai ranap katil..hehe sejak tu zon dilarang masuk..hehe

A.D.A.M. said...

Shaza.. :)

Saiazuan. haha. memang la. tp nak yg FREE. xD

A.D.A.M. said...

Sangat benarlah itu fay. haiz. salu cm tu. ;P

hehe.. lompat2 memang best.. bila ranap, kena beli baru la kan. =)

Rosilawati Abdul Majid Al-Ya'kubiyy said...

Salam..Guru Besar pon konfius..
Anak murid sorang ni lelaki ke perempuan?
ishhh3..kekeliruan jantina nih..haha:)

Live on! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...