Pages

Monday, December 6, 2010

DOUBLE TAGs. =)

Muka semangat nak jawab TAG 1 dari Kak Moon dan Nafisah!! =) Thank youuuu Kak Mooooonnnn!
I miss you too Nafisah! ^_^

1. Pernah tak anda rasa hot?

Ada. Waktu nak menjelma jadi Sailormoon! (TIPU je.)


2. Upload wallpaper yang anda guna sekarang.

3. Cerita pasal wallpaper tersebut.

Ada kucing yang tengah tidur kat atas piano. Kucing tu PENAT dah belajar main piano, jadi dia berhenti REHAT kejap, lepas tu, BARU SAMBUNG BALIK. Kucing yang tak putus asa. J


4. Bila kali terakhir anda makan Pizza?

Entah. Tak ingat dah. Lama tak makan dah.


5. Lagu paling terbaru anda dengar.

Without a word.


6. Apa yang ada buat selain menyelesaikan tag ni?

Dengar lagu sambil MARAH kucing sebab nak curi ikan. -____-‘’


7. Selain nama sendiri, anda dipanggil dengan nama apa?

Rocky, Doraemon, Mi. Kenapa ea takde orang panggil KAMEN RIDER ke, NARUTO ke.. Sobs3x.

8. Tag lagi 5 orang.

1. Jagung

2. Adik Nik

3. Saiazuan

4. Beruang

5. Silah


9. Siapakah blogger no 1 kepada anda?

Anakandaku. J


10. Katakan sesuatu kepada orang No 5.

Silah, senyum2 selalu ea. :P


11. No. 3 ada hubungan dengan siapa?

Exia. lalalala~


12. Bagaimana pula dengan No 2?

Hahaha. Tanya dia. kan Bobo, kan? ^___^


13. Kata-kata cinta untuk orang No 4.

I love you, dear! =)


14. Berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang anda tag.

1. They are earthlings!

2. They wish to have a happy life. Semua orang pun kan? ;)

3. They are muslim. =) May Allah bless us!

4. They are all my dear friends.

5. They are beautiful just the way they are!

-------------------------------------

NEXT tag. Thanks Iqbal sebab paksa jawab! Hahaha. =)

1. Bagi 3 makanan yang korang paling suka dan bagi specific nama makanan tersebut

Durian.

Nasi Pataya

Nasi dengan lauk yang mak masak. J


2. Dua Jenis air yang korang suka

Jus Buah-buahan.

Teh hijau

Nescafe. (Terlebih pulak. hehe)


3. Which type of food yang korang perefer..

pilih tiga..

( malay,chinese,japanese,western,italian,maxican,arabian ) ?

Malay, Chinese, Italian.


4. Apakah makanan yang korang paling expert masak? dalam kata lain

tak yah tengok resepi tp at the same time bile org lain rasa

die akan ckp "wah"! giler sedap

Err. Entah. Ayam goreng. (?)


5. Semahal mana korang bayar untuk makanan korang ?

Ikut harga makanan tu.


6. Beri nama restoran favorite dan apa makanan kat si tu paling sedap ?

Entah.


7. Ayam, kambing,lembu,itik,burung puyuh,burung wak2,rusa,landak,merpati,ayam

denak. mana satu yang korang suka?? kalau korang ada suka yg lain aku xlist, bagitau je la..

Ayam, puyuh.


8. Restaurant / cafe pertama korang dating bersama pasangan anda? dan mkn/mnuman apa??kalau korang ingat la,,

Takde, takde. Haha.


9. Apa makanan yang selalu remind korang terhadap pasangan korang? kenapa?

Entah.


10. Kalau pergi umah orang, korang berharap org tue hidang apa?

Waktu raya, nak BAHULU.

Waktu musim durian, nak DURIANNNNN!


11. Makanan yang korang memang xblh nak telan langsung, samada x sedap/tekak korang kembang.

Makanan yang sangat pedas + Mushroom soup.


12. Menu hari raya yang paling disukai..

Lemang, rendang, bahulu.. Ohhhhh! Nak raya, nak raya.


13. jajan/cekedes favorite ?

Go, go SUPER RING.


14. Beri 2 makanan yang korang masak yang korang suka

Ayam goreng, Kurma ayam


15. Makanan paling pedas yang pernah korang rasa.. sapa masak ?

Rendang daging mak waktu raya korban hari tu. Sobs3. PEDAS!


16. Korang kalau jumpa org yg tag ni, apa agaknya korang nak hidang/ belanja?

Taknak belanja. Iqbal, ekau la belanja ea. (Sengih2 buat muka sekupang)


17. Sila tag 5 org n paksa mereka buat tag ini...

Kak Moon

Fay

Mija

Fiza

Wani

Dah habis pun (kot)! :)

Nah, ambil LOLIPOP. REBUTLAH ea dengan budak2 tu. :)
Salam Maal Hijrah for all Muslim!

12 comments:

♥ cik mija ♥ said...

wehee.ok2!kita ambikk!

Liana Ryan said...

miao miao =DDDDD

Fay said...

okey okey akan buat! XD

Obie said...

senyum.

:)

i am S!L4H.. said...

nice la adam...=)

intanurulfateha said...

rajinyeeeeee
i malassssss gile nk buat tag3 neh hihi :P

Mohd Firdaus said...

anda di tag..
http://tengokroda.blogspot.com/2010/12/bloglarian.html

A.D.A.M. said...

Mija, Fay.. Okay2. =)

Liana. Meow! ^__^

A.D.A.M. said...

Obie. Senyum gak. ^________________^

Silah, Daus. Thank youuu! =)

A.D.A.M. said...

Intan. hahaha. sekali sekala. =]

nora said...

kucing yang tak putus asa~cakapkan tahniah kat kucing tu ek

A.D.A.M. said...

Nora, okay! =)

Live on! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...