Pages

Tuesday, November 9, 2010

Warkah berlagu apa entah buat Encik Maths TERSAYANG..

Ke hadapan Encik Maths yang TERSAYANG!

Kadang2 hati saya selalu tertanya.. Kenapa ea kamu wujud? Hati saya selalu gelisah bila dekat dengan kamu Encik Maths.. Padahal, hari2 saya jumpa kamu Encik Maths.. Pelik kan..

Haiz.. Saya harap Encik Maths tak salah faham.. Saya bukanlah benci sangat kat Encik Maths.. Tapi entah kenapa saya cuma KURANG BERKENAN dengan Encik Maths.. Maafkan saya ea Encik Maths..

Haaa, tapikan Encik Maths, sekarang ni, saya tengah cuba nak jatuh cinta kat Encik Maths.. Boleh ea Encik Maths?? Sebab saya terfikir, sampai bila saya nak kurang berkenan dengan Encik Maths kan..

Encik Maths.. Saya tengah cuba ni… Jadi Encik Maths, kamu pun tolonglah jatuh cinta dengan saya.. Saya buntu nak cari jalan macam mana nak buat kamu jatuh cinta dengan saya.. Saya tak pandai buat posyen jatuh cinta.. Kalau saya pandai buat posyen tu, kan senang.. Mesti Encik Maths cintakan saya kan?

Okaylah Encik Maths.. Orang kata, kalau tak dipecahkan ruyungnya, manakan dapat sagunya.. Jadi saya nak berusaha jatuh cinta dengan kamu nie, wahai Encik Maths.. ;)

Doakan saya ea Encik Maths…

Earthling who trying her best to love you,

-Me-

4 comments:

cikuwada said...

maths is easy :p
best la math.. good luck ruqaiayah

A.D.A.M. said...

^^ Thank youuuu ada!

I hope so!

cekgu wani said...

org tua ni

A.D.A.M. said...

waaa! beruang nie! -.-

Live on! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...