Pages

Wednesday, November 24, 2010

TAG! -JAGUNG punye pasal- :P

1. Apa benda penting dalam hidup anda?

People we love come first right? :D


2. Benda terakhir yang anda beli guna duit anda?

Komik + Coklat. Hehe.


3. Di manakah tempat anda akan melangsungkan perkahwinan anda dan apakah temanya nanti?

Haa! Kat WONDERLAND! Takpun Dunia MAGIKA ke? Lepas tu, tema dia, nak ANIME’S and FAIRYTALE’S COSTUMES. ^___^

OKAY! Ya, tau dah. Macam budak2 kan? :P Tak kisahlah. TIPU je pun ni..

Sebenarnya, tak tau la lagi. Hehehe.


4. Adakah anda sedang bercinta sekarang?

Dengan siapa? XY? Tak, tak.


5. Berapa lama anda akan mencintai kekasih anda?

Dengan Izin-Nya, AKU nak cinta sampai ke syurga. (Bukan senang kan.. Huhu)

6. Di mana anda selalu jumpa kekasih anda?

Kalaulah AKU ni seorang ISLAM yang baik, mesti dalam solatku, dalam doaku kan? Sobs3x.. SETIAP HELA NAFAS sepatutnya kan? Sebab bukan ke Allah itu yg teragung? Oh. Ampuni aku..


7. Novel/majalah/buku terakhir dibeli?

NOVEL : TERASING-HA

MAJALAH : KOMIK “SURVIVAL” (Insect)

BUKU : KKE


8. Siapakah nama penuh anda?

RUQAIYAH HANI BINTI FIRUZ DALILI.

Bukan ROGAYAH @ ROKIAH @ RUKIAH HANUM tau.. -____-


9. Antara mak dengan ayah yang mana anda lebih mesra?

DUA2 pun okay je. Gaduh dengan mak, pergi kat ayah. Gaduh dengan ayah, pergi kat mak. Hehe.


10. Namakan orang yang anda betul2x nak jumpa dalam hidup anda?

DORAEMON

NARUTO

KAMEN RIDER : DECADE

Orang la jugak tu kan.. ;p


11. Adakah anda basuh baju anda sendiri?

Tak.

MESIN yang tolong basuhkan. Kalau boleh, memasak pun biar ada mesin ke, robot ke yang buat. :D


12. Di manakah tempat anda betul2x nak pergi?

MEKAH, JEPUN, KOREA & TURKI.

Oh. Tambah satu lagi, BULAN.


13. Pilih satu "peluk" atau "cium"?

Tengok la dulu camne. Tapi, kalau dua2 tak boleh ke?


14. Beritahu 3 benda tentang orang yang beri tag.

TAK MAKAN NASI.

SEJENIS JAGUNG YG BERGERAK-GERAK. Dalam erti kata lain, dia JAGUNG yg pelik. HAHAHAHA.

ANAKANDAku. ;)


15. Lima benda yang disayangi dalam hidup anda.

PRECIOUS PEOPLE IN MY LIFE.

LAPTOP.

NOVELS AND COMICS.

HANDPHONE. (Pernah jatuh dalam lubang jamban sekali.)

KUCING2.


16. Lagu yang anda suka dan selalu dengar.

Sekarang ni, MASHUP version yang ada tiga lagu yang Sam Tsui nyanyi.


17. Bila tarikh lahir dan kt maner korang sambut tahun lepas?

18 MEI. Kat DEWAN EXAM! -.-


18. Rakan blogger yg anda nk tag?

FANA BIE IRA

MAI SYAZA

RIHA QILA

MOON NAFISAH

ADA NABILA

Err. AWAK, haa, AWAKlah.. AWAK sekali ek… :D

2 comments:

Maizatul Akma said...

Yayang honey money, thanks tag kitewwww tp skang takleh nak buat lg tau. next time kite janji kite wat klu tag best gilewwwww *hehe demand*

love you honey money <3

A.D.A.M. said...

hahahaha. it's ok! ;)

ade org tuuuu exammm. :P

Live on! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...