Pages

Monday, May 17, 2010

Terkena sebiji! Adoi.

Sedang sibuk2 'study' FB, terbaca satu status yang terkena pada batang hidungku! Adoi. Kena sebiji! Tepat! Bukan sipi2 dah.

Tukangkebun Jalanan np awk x pki stokin? awk x tahu itu aurat ke? jwbNya:"la..susah la..bukan x tau tu aurat,tgk ramai je x pki." hujah atau dalil kamu x best langsung klu tgk rmi x pki tudung itu bukan boleh wat hukum..islam telah menetapkan etika berpakaian~ kita ni selalu harapkan syurga tapi x mau susah untk ke syurga~tiada barang bernilai tanpa usaha yg berat~ jika kamu seorg yg dpt membezakan putih dan hitam maka berfikirlah~

5 hours ago · ·
Tue lah status yg menyentap jiwa aku seketika. Adoi2. hee..
Memang betui ape yg dikatakan Tukangkebun Jalanan.. Kadang2 aku selalu ambil yg mudah2 sahaja. Oh! Terasanya saya! Adoi2..
Tukangkebun Jalanan a.k.a. Pakcik Masyi, thanks ye atas teguran yang secara tak langsung ni. ^^
Aiwah! Kita mesti berusaha untuk berubah kan? Dan nak berubah bukannya mudah kan. Haiz.
Go, babe, go! <<-- Cakap kat diri sendiri penuh semangat. =)

2 comments:

qiki said...

bagus3!berubah kpd yg lbeyh baik walaopon m'ambil mse.. =)

A.D.A.M. said...

ehehe. Moga kita sume berjaya berubah kpd yg lebih baik! :)

Live on! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...